Freelance Webdesigner

Het is onze passie uw onderneming op het internet te laten groeien.

 

Freelance Webdesigner, voordelig een zakelijke website laten maken met grafisch design en goed vindbaar in google!

Bereikt een click through rate van 0,09% met het genereren van nieuwe klanten
In de eerste actieve  maand werden de kosten per actie verminderd met 30%
Return on Investment van 272%
 

Uitdaging

Doelgericht organisch zoekverkeer omzetten naar conversie

Oplossing

De website gebruikers vriendelijk maken. Landing pagina's aanmaken met gerelateerde content toegespitst op vindbaarheid en conversie verhogen. Reputatie management, de merk waarde en vindbaarheid verhogen door innovatieve onpage en off page marketing oplossingen. Linkbuilding strategie toepassen

Resultaten

Bereikt een click through rate van 0,09% bij het genereren van een aantal nieuwe conversies. In de eerste volle maand van de campagne zijn de kosten per actie werd verminderd met 30% wat voor bij de klant zijn target ging. April 2015 zagen we de post click inkomsten gegenereerd door zowel dynamische retargeting en de prospectie campagne een Return on Investment produceren van 272%.

0.09% CTR

20% less CPA

272% ROI

Wat zegt de klant

Naast mijn vraag om een website te maken heeft MassiveInternetMarketing zowel grafisch als inhoudelijk zich volledig in mijn situatie verplaatst. Mijn vraag is omgezet in een website naar mijn smaak. Dit alles met als resultaat, een website waarmee ik erg tevreden ben en waarmee ik als bedrijf mee naar buiten wil treden. Mijn website is toch het visitekaartje voor mijn bedrijf.

More Case Studies

See all