Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Management

Pay Per Click heeft een directe effect en geeft uw merk een veel groter bereik en vindbaarheid als gevolg van eerste pagina ranking op belangrijke zoekmachines.

Onze campagne strategieën zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en markt conditie. Wij bieden actuele Pay Per Click diensten waaronder: Betaalde advertenties, Video-advertenties, advertenties, PPC Remarketing en Sociale reclame.

We leveren resultaten waarmee onze klanten hun bedrijfsdoelstellingen kunnen bereiken. We beheren onze klanten hun account op een dagelijkse basis en monitor advertentie prijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we maximale ROI kunnen behalen.

Onze uitstekende resultaten zijn het gevolg van onze complexe en op maat gemaakte aanpak die is voorzien van een gedetailleerd overzicht van het bedrijfsleven en de ambities van onze klant voor Pay Per Click reclame, evenals een overzicht van opties met een prioritering lijst van aanbevolen activiteiten.

Betaald adverteren

Verdien een positieve ROI via onze PPC zoekmachine reclame. Spendeer uw budget verstandig en gebruik de meest doelgerichte en kosten effectieve vorm van reclame.

PPC Remarketing

Verander uw waardevolle 'potentiële klanten' naar 'loyale klanten'. Ons team van professionals zal u helpen om opnieuw gebruikers interactie aan te gaan die belang hebben door het ontwikkelen van een strategie die zal voldoen aan al uw wensen en behoeften.

Sociale Reclame

Inzicht genereren over uw merk, product of dienst? We ontwikkelen een sociale reclame strategie gericht op het behalen van KPI's en uw doelstellingen.

Advertentie Weergave

Wij bieden individuele advertentie weergave marketing strategieën voor merk bekendheid, betrokkenheid en conversies. Wij beheren zowel direct respons campagnes als naamsbekendheid campagnes.

Video Reclame

Wij zijn experts op het gebied van online adverteren. Ons team staat klaar om u te helpen met concurrentievoordeel te behalen door video advertenties die uw merk aanwezig verhogen.

We hebben ervaring voor het creëren van hoogwaardige campagnes in Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Our case studies

See all projects

420

PPC-Management voorzien

213

Betaald adverteren

17

Video Reclame Projecten

141

Advertentie Reclame Campagne

98

Succesvolle PPC Remarketings

315

Sociale Advertentie Projecten

Vertel ons over uw project

Onze passie is uw onderneming online te laten groeien

Neem vandaag nog contact met ons op. haal optimaal rendement uit uw investeringen.

Testimonials

See all testimonials