Mobile Marketing Services

Mobiele Marketing

Nieuwe kanalen en platformen ontstaan dagelijks en mobiele marketing speelt hierbij een grote rol.

Het aantal smartphone gebruikers groeit voortdurend en is aanwezig in grotere aantallen dan PC gebruikers, daarom moet de mogelijkheid voor het bereiken van deze doelgroep niet worden genegeerd. Mobiele marketing creëert sterkere gebruikers ervaringen die verder reiken dan de standaard banner advertentie. Deze worden gemakkelijk over het hoofd wordt gezien op een mobiele scherm dat een grotere mogelijkheid om de doelgroep te bereiken op elk gewenst moment, waar dan ook geeft.

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor interactie met gebruikers op een meer persoonlijk niveau. We kunnen een veel meer specifieke doelgroep aanpakken en niet alleen volgens leeftijd, geslacht en locatie, maar ook interesses en mobiele browser gegevens, evenals andere factoren die de mogelijkheid geeft om een specifiek doel segment, binnen een specifiek publiek profiel te benaderen.

Deskundigen op het gebied van websites ontwikkelen, onze diensten zijn toegesneden op uw individuele behoeften. Als toonaangevende mobiele marketing professioneel team, kunnen wij uw gehele mobiele campagne beheren van strategie overzicht, publiek profileren, campagne ontwerp en de ontwikkeling. Van beheer tot en met levering en rapportage.

41%

Post Engagement Rate Increase

21%

Page Engagement Rate Increase

+80k

Page Views In Average

180k

Downloads

Wij bieden een op maat gemaakte analyse en strategie die afgestemd zijn op uw zakelijke behoeften. Laat deze grote zakelijke mogelijkheden niet onbenut - Go Mobile!

Mobiel ontwerp

Wij zorgen voor een geweldige surf ervaring voor alle gebruikers op mobiele apparaten en desktops.

Accurate Targeting

Wij weten de mogelijkheden voor zakelijk succes van daar mobiele campagnes op basis van de accurate doelgroep targeting.

SMS-Campagnes

Wij maken gebruik van een cross-channel aanpak die integreert verschillende mobiele kanalen, inclusief SMS mobiele campagnes.

Projecten

Alle projecten

Vertel ons over uw project

Onze passie is uw onderneming online te laten groeien

Neem contact met ons op en wij leveren u een campagne met strategie die zal leiden tot een aanzienlijk rendement op uw investering.

Testimonials

Alle testimonials

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Project

Bericht