Email Marketing

Email Marketing

Wij maken op maat gemaakte marketingcampagnes voor elk segment van uw doelgroep om reclame te maken voor producten en diensten en het streven naar efficiëntie en effectiviteit bij nieuwe klanten.

E-mail marketing is een effectieve connectie met gerichte doelgroepen en biedt u de beste return on investment. Om uw huidige en potentiële klanten en op de hoogte te houden van uw bedrijf, de laatste aanbiedingen en nieuws.

Marketeers geven aan dat e-mail de sleutel tot het bedrijfsleven is met name voor ROI en het ontwikkelen van een langdurige winstgevende relaties. Een persoonlijke, gesegmenteerd en gerichte e-mail marketing campagne is belangrijk voor naamsbekendheid en conversies.

Onze experts gebruik gereedschappen, strategie, toepassingen en resultaat rapportages om een zo goed mogelijke merk betrokkenheid te creëren.

De Beste E-mail Marketing Strategie

Ons team zal de beste strategie ontwikkelen om de gedefinieerde doelgroepen aan te trekken en hun informatiebehoefte vast te stellen.

E-mail marketingcampagnes

Ons team staat klaar om te ontwerpen, bouwen en leveren een e-mail template voor de communicatie met uw doelgroep en het beheren van uw e-mail marketing campagne te leiden tot dramatische verschuivingen in uw omzet en winstgevendheid.

E-mail Template Design

Onze innovatieve ontwerpen en oplossingen zijn compatibel en verbeteren e-mail afleverbaarheid. Onze professionele ontwerpers brengen uw boodschap tot leven en vergroot uw doelgroep betrokkenheid bij uw merk.

Tracering en Rapportages

Ontvangen granulaire rapportage over de belangrijkste aspecten van uw campagne zoals bezoekers via uw e-mail door klikken naar uw website, waar bezoekers op klikken en tot conversie overgaat.

Wij kunnen uw complete e-mail marketing strategie beheren van template design tot tracering en rapportages.

Our case studies

See all projects

Verhoog uw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mail marketing diensten. Onze winnende formule combineert strategie, implementatie en tracering.

30

Active Email Campaigns

99

E-mail Template Design

18

E-mail Marketing Klanten

14

Tracering en Rapportage Parameters

Vertel ons over uw project

Onze passie is uw onderneming online te laten groeien

We ontwerpen unieke stijl e-mails met gepersonaliseerde content om je te helpen een product te verkopen, het bevorderen van een oorzaak of een dienst. Wij bezorgen uw boodschap aan de massa.

Testimonials

See all testimonials