Web Design Services

Affiliate Marketing

De relatie tussen adverteerders, uitgevers en klanten ligt op de bodem bij affiliate marketing.

Affiliate Marketing is de term die gebruikt wordt om een vorm van online reclame die bestaat uit het belonen van een partner voor het verwijzen van een bezoeker of belonen van een klant voor het uitvoeren van een gewenste actie, zoals het maken van een aankoop of een abonnement op een nieuwsbrief. In zekere zin kan affiliate marketing worden beschouwd als gratis publiciteit voor uw pagina. Een netwerk van verwante websites die klanten aansturen om op uw website te consumeren.

Affiliate campagnes hebben de beste resultaten als ze worden gecombineerd met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Pay Per Click (PPC) campagnes, e-mail marketing, support en zijn goed geschikt voor reizen, retail en dienstverlenende bedrijven als gevolg van hun tijdige onderzoek proces / grote volume verkoop.

Effectieve Affiliate Marketing is niet het gooien van een heleboel links naar andere website eigenaren in de hoop dat er iets zal blijven hangen. Het een goed geplande, gespecificeerde inspanning ingezet op lange termijn verhoudingen met derde partijen en websites, onderzoek industrie relevant websites met vertrouwde pagina's en gebouw op een waardevol aangesloten netwerk die kwaliteit zal brengen om uw website verder te ontwikkelen.

Daarnaast succesvolle Affiliate Marketing houdt ook bepaalde zakelijke kenmerken, zoals de mogelijkheid om flexibel met de commissie waarden te zijn, vooral in tijden wanneer er sprake is van een terugval in de verkoop, omdat een hogere commissie affiliates harder zal werken voor u.

14

Affiliate Marketing Campaigns

14

Affiliate monitoring

8

Affiliate werving

9

Selectie van affiliate netwerken

3

Affiliate Rewards Program Management

9

Banner ontwerp

Our case studies

See all projects

Ons affiliate management team kan een duidelijk inzicht in uw merk, propositie en producten vast stellen en helpt om uw concurrenten te overtreffen. We beschikken over de technische en strategische ervaring die nodig zijn om ons in staat om u te verbinden met meerdere netwerken, verticals en uitgevers het meest geschikt voor u terwijl het leveren van optimale plaatsing en het genereren van volumes van echte verkoop.

Het is ook belangrijk om een vertrouwensrelatie met uw affiliate sites te behouden door ervoor te zorgen dat u commissie binnen de afgesproken deadline betaalt. Wij geloven dat de sleutel naar een succesvolle campagne een sterke verhouding met uw affiliates partners handhaaft om hun vertrouwen in uw merk te versterken. Dat is de reden waarom onze professioneel opgeleide deskundigen gebruik maken van innovatieve strategieën en relaties met andere top affiliates om te verhogen van uw omzet en leads binnen een op prestaties gebaseerde model.

Vertel ons over uw project

Het is onze passie uw onderneming op het internet te laten groeien.

We kunnen alle aspecten van een affiliate campagne voor uw bedrijf beheren en weet hoe affiliate te motiveren om uw product te verkopen. We weten welke affiliate netwerken zijn het beste voor uw branche en hoe we relaties moeten bouwen die zal leiden tot een grotere dekking van uw product op affiliate websites.